L’Obra Social “la Caixa” i l’Ajuntament han arribat a un acord a través del qual prenen el compromís de desenvolupar el projecte MarianaoTéCor, conjuntament amb la Fundació Marianao. La presentació del projecte s’ha fet avui a l’Ajuntament i ha anat a càrrec de l’alcaldessa, Lluïsa Moret, el patró de la Fundació Bancària “la Caixa”, Jaume Lanaspa, el director territorial de “la Caixa” a Barcelona, Jordi Nicolau, i el president de la Fundació Marianao, Xavier Pedrós

L’alcaldessa, Lluïsa Moret, ha destacat que “la llarga trajectòria de treball comunitari i en xarxa existent a Sant Boi” contribueix a que aquest nou projecte sigui una realitat.

El president de la Fundació Marianao, Xavier Pedrós, ha declarat que “en moments com aquest es fan presents les milers de persones que s’han implicat al barri durant aquests anys”.

Per la seva banda, el patró de Fundació Bancària “la Caixa”, Jaume Lanaspa, ha posat de relleu que, a diferència d’altres països, “la societat espanyola i la catalana acceptem amb naturalesa el sentiment de pertinença i el fet que cadascú mantingui l’orgull del seus orígens”.

El Projecte d’Intervenció Comunitària Intercultural, MarianaoTéCor, és una aposta de la ciutat per la convivència i la cohesió social, per afavorir el desenvolupament local i millorar les condicions de vida dels veïns i les veïnes del barri.

El Projecte és impulsat per l’Obra Social “la Caixa”, en col·laboració amb diferents entitats socials i amb les administracions locals, i avalat pel Ministeri d’Ocupació i Seguretat Social i la Federació Espanyola de Municipis i Províncies (FEMP).

En aquests moments, el Projecte és present a 40 àmbits territorials de 31 municipis de tot l’Estat amb un alt nivell de diversitat cultural.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here