La Candelera és un esdeveniment que tradicionalment també aglutina la presència de representants polítics de tots els colors, a més de les visites pròpiament institucionals. Avui, representants del PSC, d’ICV-EUiA i d’ERC i han estat presents i han fet des de la mateixa fira el contacte informatiu de la jornada

Amorós assegura que no pretenen fer “batalla de desgast” de la compareixença de Mas a la comissió d’investigació sobre el frau fiscal

El vicesecretari de Comunicació i Estratègia d’ERC, Oriol Amorós, ha assegurat que el seu partit no tem “en absolut” que Podem pugui perjudicar el missatge independentista.

Amorós ha afirmat, de fet, que comparteixen amb la formació de Pablo Iglesias “el desig de canvi” polític, ara bé, creun que a Catalunya “la revolució democràtica de debò és el procés d’independència, el canvi en la política es concretarà el 27-S”.

En visitar la fira de la Candelera, Amorós també ha dit que volen acordar “a gust de tothom” la data de la compareixença d’Artur Mas a la comissió d’investigació sobre el frau fiscal: volen que sigui “útil per aclarir coses i no per intentar una batalla de desgast” entre partits.

Iceta creu que una campanya electoral de “nou mesos” converteix el president del Govern en candidat fins al 27-S

El primer secretari del PSC, Miquel Iceta, ha insistit que el debat electoral de “nou mesos” fins al 27-S converteix “objectivament” el president del Govern en candidat i fa entrar en campanya la resta de partits.

“En un any d’eleccions el temps per la feina deixa pas al temps per la polèmica”, ha lamentat en visitar la fira de la Candelera. Iceta, que entén la marxa de Podem com un “toc d’atenció que requereix resposta”, ha recordat que Catalunya no estarà “en condicions” d’aprovar una constitució fins que no sigui estat i per això no atorga ni “utilitat ni concreció política” a les propostes “acadèmiques”.

Si fes falta, ha suggerit que caldria un consens tan “ampli” com el requerit per l’Estatut.

Camats reclama a Podem que aclareixi el seu objectiu el 27-S: “aparèixer o tombar les polítiques de CiU a Catalunya”

La coordinadora nacional d’ICV, Dolors Camats, considera que els últims actes i anuncis del president de la Generalitat, Artur Mas, demostren que “cada dia està de campanya electoral i fent de candidat”.

“Ara ens presenta un llistat de lleis urgents que fa poc creïble que qui governa des de fa 4 anys Catalunya tingui pressa per aprovar la Llei de Formació Professional o la del Servei d’Ocupació de Catalunya”, ha assenyalat Camats des de la Fira de la Candelera de Molins de Rei.

“Té posat el barret de candidat”, ha puntualitzat la coordinadora nacional d’ICV, que també ha reclamat a Podem que aclareixi el seu objectiu pel 27-S: “Aparèixer o tombar les polítiques de CiU a Catalunya”.

 

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here