El president de la Diputació de Barcelona i alcalde de Martorell, Salvador Esteve, i el diputat de Promoció Econòmica i Ocupació, Joan Roca, van presentar divendres al Molí Fariner el projecte Ocupació a la Indústria Local amb què la Diputació de Barcelona inverteix dos milions d’euros per fomentar la contractació d’aturats per part del teixit industrial

Salvador Esteve va afirmar que “combatre la xacra de l’atur és una de les preocupacions de les institucions. Cal posar totes les eines a l’abast i comptar amb el món empresarial, perquè sense la seva complicitat seria impossible remuntar”.

El president de la Diputació de Barcelona va dir també que “tenim moltes esperances posades” en aquest programa i que, si fa falta, s’ampliarà, per crear les sinergies necessàries amb l’objectiu de crear ocupació.

“Estem convençuts que aquest és el bon camí, que cal seguir enfortint les relacions entre governs locals i teixit industrial i buscar projectes de pes, com aquest”, va declarar al seu torn el diputat delegat de Promoció Econòmica i Ocupació de la Diputació de Barcelona, Joan Roca.

Programa pioner, sector centenari

La coordinadora de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic Local de la Diputació de Barcelona, Rosa Serra, va explicar que el programa Ocupació a la indústria local, dotat amb dos milions d’euros, vol generar “ocupació de qualitat” cosa que només s’aconsegueix “anant de la mà de les empreses, perquè l’ocupació que busquem és industrial i manufacturera, i confiem que, per la seva tradició centenària, aquest serà el sector que ens treurà de la crisi”.

També van participar a l’acte el president del Baix Llobregat de PIMEC, Ramon Pons, i el gerent del Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació de la Diputació, Leandre Mayola.

La jornada anava adreçada al personal tècnic dels Serveis Locals d’Ocupació, dels Centres Locals de Serveis a les Empreses i les associacions empresarials.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here