La canonada que va rebentar a mitjan gener torna a provocar problemes poques hores després de recuperar el funcionament

Abrera (ACN).- Els veïns de la urbanització Sant Miquel d’Abrera (Baix Llobregat) han patit novament petites inundacions de l’aigua que prové d’una canonada malmesa que passa a tocar de les cases.

El conducte va rebentar fa aproximadament dues setmanes just al costat d’un dels habitatges de la zona i la companyia MINA Aigües de Terrassa -responsable de la instal·lació- el va tornar a posar en funcionament dijous passat.

Al cap d’unes 48 hores d’estar en marxa, però, els veïns van detectar una nova fuita d’aigua. Ara la canonada torna a estar aturada, mentre els afectats reclamen que la companyia responsable acceleri els tràmits per desviar-ne el traçat, tal i com es va comprometre quan va rebentar l’altra vegada.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here