Aquest dimecres 25 de febrer a les 17:30h, es celebrarà la Manifestació convocada per la Plataforma en Defensa de la Sanitat Pública al Baix Llobregat

La Plataforma en Defensa de la Sanitat Pública al Baix Llobregat, promoguda pel Fòrum Social del Baix Llobregat, ha convocat una manifestació per al dimecres 25 de febrer de 2015, en defensa d’una sanitat pública d’accés universal i de qualitat.

S’iniciarà a les 17.30 hores a l’Hospital Moisès Broggi de Sant Joan Despí i anirà fins a la plaça de l’Ajuntament de Cornellà.

La Plataforma lluita ​p​el manteniment de​ls​ recursos tant materials com humans, de les ràtios assistencials i dels drets sociolaborals dels treballadors i les treballadores i exigeix un canvi en les polítiques de la Conselleria de Salut i l’abandonament de les retallades pressupostàries.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here