Celebrat a Sitges el concurs Tapa de L’any de Catalunya

La tapa “Trifàssic de pota blava”, de la xef Susana Aragón, del restaurant Ona Nuit del Prat, ha quedat en tercer lloc en el concurs Tapa de l’Any de Catalunya, celebrat aquest diumenge a Sitges entre 12 tapes finalistes.

La tapa guanyadora ha estat “Pop atlàntic”, del xef Manuel Núñez (restaurant Arume de Barcelona). En segon lloc ha quedat la tapa “Passió per l’olla aquellarre”, del cuiner Rafa Solé, del restaurant Firo Tast de Barcelona.

Els cuiners i cuineres han cuinat els plats davant el públic i el jurat, format pels periodistes Xavier Agulló, Mikel Iturriga i Toni Massanés i pel cuiner del restaurant Manairó, Jordi Herrera.

Estrella Damm, juntament amb el Gremi d’Hostaleria de Sitges i l’Agència de Promoció de Turisme de Sitges, han organitzat per segona vegada el concurs Tapa de l’Any

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here