El proper 8 de març s’inicia la temporada Passions 2015 amb la promoció “Viu Les Passions amb descomptes especials”

Els dos esdeveniments més singulars de la Setmana Santa catalana estrenen una nova temporada i obren les seves portes presentant novetats i promocions per a tots els públics.

A més del producte estrella com són les seves representacions, que no deixen indiferent a ningú pel seu significat i per la força que desprenen, enguany, amb la col·laboració del Consorci de Turisme del Baix Llobregat, tres recursos emblemàtics de la comarca seran recomanats com a visita una temporada més: les Coves del Salnitre de Collbató, la Colònia Güell – Cripta de Gaudí i el Monestir de Montserrat.

Així, amb l’entrega d’aquesta promocio o presentant l’entrada de qualsevol de Les Passions, podràs gaudir d’interessants atractius de la comarca, beneficiant-te d’un descompte.

D’aquesta manera, els espectadors podran conèixer llocs que no només envolten un significat espiritual, sinó que també representen una mostra dels atractius i variades propostes culturals de que disposa aquesta comarca.

Tot això, juntament amb els packs combinats de menú per dinar i/o sopar que proposen cadascuna de les Passions -entre altres promocions-, conviden sens dubte a gaudir d’un agradable dia i/o cap de setmana.

Aquestes promocions seran vigents des d’aquest diumenge 8 de març fins al 1-3 de maig, pel que respecte a Les Passions, i fins el 31 de maig en quant als descomptes per visitar els altres atractius.

Per a més informació, podeu consultar el web de la Passió d’Olesa www.lapassio.cat i d’Esparreguera www.lapassio.neto la del Consorci de Turisme del Baix Llobregat www.turismebaixllobregat.com.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here