Entre totes dues sumen més de 2.000 voluntaris que fan possible les representacions

Esparreguera (ACN).- Les Passions d’Olesa de Montserrat i Esparreguera han estrenat aquest diumenge la nova temporada amb diversos canvis i novetats que tenen per objectiu fer les funcions més àgils i modernes.

D’una banda, a Olesa han apostat per lligar totes les escenes del primer acte perquè no hi hagi cap fosc durant la representació i aconseguir així que “sigui més àgil i no es faci pesat”, segons ha explicat el seu president, Sam Carrique.

D’altra banda, Esparreguera defineix la del 2015 com la “temporada del canvi”, amb una renovació estètica, però també dels personatges.

Segons el director de l’espectacle, Jaume Rovira, “les coses amb el temps s’adormen” i “ens calia un canvi sense trencar amb la tradició”.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here