Sant Feliu se suma a la llarga llista de municipis, entitats i altres col·lectius que en els propers dies commemoraran el 20è aniversari de la mort d’Ovidi Montllor. L’Ateneu Santfeliuenc i la Universitat Social, Lliure i Autogestionada (USLA), junt amb la col·laboració de l’Ajuntament i la Generalitat, han organitzat diverses activitats com una exposició, la projecció d’un documental, una xerrada i un concert per recordar la figura del cantautor i actor valencià. Les activitats es duran a terme entre el 10 i el 13 de març

El mateix dia en què es compleixen els 20 anys de la mort d’Ovidi Montllor, el dimarts 10 de març, tindrà lloc la inauguració de l’exposició “Ovidi, 20 anys de vacances”, que estarà oberta a l’Aula de Cultura de l’Ateneu fins al 19 de març.

La següent activitat commemorativa serà la projecció del documental “Ciutadà Ovidi”, dirigit per Felip Solé, que es podrà veure el dimecres 11, a les 19.30 h a l’Ateneu.

El record del cantautor de la Nova Cançó acabarà el divendres 13 de març, a les 21.30 h, amb un concert homenatge a càrrec de Jordi Gil i la Munchaüsen Band, que es farà a l’Auditori del Palau Falguera. Les entrades, al preu de 5 €, es poden adquirir de dimarts 10 a dijous 12, de 18 a 20 h, a la sala d’exposicions del Palau Falguera. Ovidi Montllor va editar més d’una dotzena d’àlbums musicals i va actuar en mig centenar de pel·lícules, 30 muntatges teatrals i diversos programes televisius.

D’altra banda, ha quedat anul·lada la conferència que hi havia prevista per dijous 12 de març en la qual l’escriptor Ignasi Riera volia repassar l’esperit de lluita i compromís de Montllor.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here