Davant d’una platea gairebé plena, amb més de 1.200 espectadors, la Passió d’Olesa va aixecar aquest diumenge el teló de la temporada 2015 combinant, com és habitual, unes magnífiques interpretacions, uns decorats espectaculars i una música encisadora

L’esforç col·lectiu de centenars de persones novament va fer possible la màgia de la Passió, una Passió que enguany també presenta novetats escèniques com la reducció de foscos entre quadres en el primer acte i nous actors que interpretaran papers principals com el Jesús on s’estrenarà Oriol Campmany o Roger Forn al Sant Joan.

Diumenge les cares d’il·lusió i nervis a les portes de l’estrena eren les que plasmaven la majoria de membres de La Passió, així com la satisfacció un cop finalitzada la primera de les 9 representacions de que constarà aquesta temporada el drama sacre.

Que la Passió té una màgia especial és potser el comentari més repetit per la gent que fa possible l’espectacle. És una màgia que, per exemple, aconsegueix que malgrat ser una maquinària que mou centenars de persones, fa que tots i tothom siguin on han de ser en el moment que toca. És una màgia, a més, que fa que els caps de setmana de famílies senceres girin al voltant del conegut drama sacre.

Imatge de la Passió d'Olesa. Font: www.lapassio.cat
Imatge de la Passió d’Olesa. Font: www.lapassio.cat

O comprovar com al quadre de l’entrada a Jerusalem, un dels més coneguts de l’espectacle, entre la gent que fa de poble hi ha canalla de pocs mesos de vida, del coll dels seus pares.

El primer dia de Passió, a més, és especialment intens. I és que majoritàriament el públic d’aquest dia acostuma a ser de casa, és a dir, acostumen a ser olesans i olesanes que potser veuen cada any l’espectacle, i per tant, són un públic exigent. Per aquesta raó no és difícil veure un punt més de nerviosisme en actors i actrius.

Enguany, la temporada de Passió acabarà l’1 de maig. Fins llavors, teniu 8 oportunitats més de gaudir del drama sacre que us farà posar la pell de gallina

 

Font: Ajuntament d’Olesa de Montserrat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here