El film de producció catalana tracta sobre el primer cos ressuscitat de la historia de la humanitat

Cornellà de Llobregat (ACN).- Mateo Gil, director de films com ‘Blackthorn’ o guionista d”Abre los ojos’, ‘Ágora’ o ‘Nadie conoce a nadie’, està rodant aquests dies a en un estudi de Cornellà la seva nova pel·lícula ‘Proyecto Lázaro’ després de gravar durant cinc setmanes a Tenerife.

Aquesta producció catalana (Arcadia Motion Pictures), està protagonitzada per Tom Hughes, Charlotte le Bon, Oona Chaplin i Barry Ward. En declaracions a l’ACN, Mateo Gil ha destacat que el film parla sobre “què es la pròpia vida i també què significa morir.

És un viatge del personatge principal per acceptar la seva mort en el passat”, ha dit, al temps que ha ressaltat que el protagonista “és el primer reanimat o ressuscitat de la història”.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here