Una seixantena d’infants van participar en la pintada d’un mural artístic en dos pilars del pont de de l’AVE a Sant Joan Despí. Un mural que ha creat l’equip de la creadora Montserrat Casacuberta que també s’ha encarregat de dissenyar i pintar vuit pilars més d’aquesta infraestructura

El bon temps va acompanyar en una jornada en què els infants, guiats per l’artista Montserrat Casacuberta, van pintar tota mena d’elements relacionats amb la natura com conills, papallones, arbres, ocellets, cavalls, etc. en dos pilars del viaducte de l’AVE. Convocats per l’Ajuntament, els nens i les nenes van passar un diumenge molt divertit, pintant i participant en diferents tallers mediambientals.

L’objectiu d’aquest projecte, impulsat per l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB), amb la col·laboració de l’Ajuntament i ADIF, és integrar aquesta estructura de formigó en el paisatge i reflectir-hi la presència del municipi a través d’elements naturals i del seu imaginari.

Després de la jornada, la feina segueix ja que durant aquests dies l’equip de Casacuberta, professora del Centre Universitari de Disseny BAU, encara continuarà treballant en aquest gran mural artístic que ocupa una superfície aproximada de 5.000 metres quadrats. Als vuit pilars en què encara s’està treballant trobem elements de la cultura popular santjoanenca, com els gegants i el drac; motius relacionats amb Josep Maria Jujol; la natura, i els contes.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here