Divendres 20 de març, a partir de les 19 hores, al Casal Robert Brillas d’Esplugues de Llobregat

L’any de commemoració del 50è aniversari d’Esplugues City, el poblat de l’Oest dels estudis Balcázar construït l’any 1964 a la ciutat, arriba a la seva fi. L’acte de cloenda consistirà en una taula rodona en què participaran experts cinèfils i el veterà actor Francisco Martínez Celeiro, més conegut pel seu nom artístic George Martin, que conversaran sobre el gènere de l’spaguetti western.

George Martin (Barcelona, 1937) és un dels actors espanyols més emblemàtics de les pel·lícules de l’Oest gravades al nostre país i hi va participar en diverses produccions rodades a Esplugues City, com ara El retorno de Ringo (1965) o El retorno de Clint el solitario (1972).

L’acte s’iniciarà amb la projecció de la pel·lícula Clint el solitario (1967), film que protagonitza Martin. A continuació, a la taula rodona prendran part, a més de l’actor, els coautors del llibre Más allá de Esplugas City, Salvador Juan i Rafael de España (director adjunt del Centre d’Investigacions Film-Història); el director de la Filmoteca de Catalunya, Esteve Riambau; i el productor audiovisual i president de l’Associació Espanyola de Productors d’Animació (AEPA), Enrique Uviedo.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here