L’Alba Campdepadrós ha estat la guanyadora del concurs de cartells de la 45a Fira de Sant Isidre i la 14a Mostra d’Entitats de Viladecans, que tindran lloc el 16 i 17 de maig

La Fira de Sant Isidre és la fira de caràcter multisectorial que es realitza a Viladecans al voltant del dia de Sant Isidre, patró de la pagesia. La primera edició va tenir lloc l’any 1970 i va començar com una exposició de productes del camp i maquinària agrícola. Al llarg dels anys, la Fira, sense perdre els seus orígens, ha anat acollint els nous sectors econòmics i socials de la ciutat i ampliant els seus espais i activitats. 

La Fira de Sant Isidre és, d’una banda, l’exponent d’un bon nombre de sectors que abracen aspectes molt diversos de l’economia i, d’altra, el marc on es desenvolupen diferents activitats socioculturals i lúdicofestives.

Al certamen per escollir el cartell de l’edició d’enguany, hi han participat 24 estudiants de Batxillerat Artístic de l’Institut Josep Mestres i Busquets. El jurat que ha escollit l’obra guanyadora està format per representants dels diversos sectors que participen en aquesta celebració ciutadana, com les entitats, el Gremi d’Hosteleria, la Xarxa Comercial i la Cooperativa Agrícola; així com per un mestre especialista en Batxillerat Artístic de l’institut.
La guanyadora ha rebut un xec regal per compres als establiments de la xarxa comercial valorat en 250 euros. Els dos finalistes, Andrea Murillo i Guillem Batalla, també han estat obsequiats amb un abonament de deu entrades per als equipaments esportius municipals.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here