Es tracta de catorze operacions d’arribada i quinze de sortida, segons les darreres dades actualitzades per Aena

El Prat de Llobregat (ACN).- La vaga de controladors aeris a França ha obligat les companyies a cancel·lar un total de 29 vols a l’aeroport de Barcelona-El Prat dels 60 programats per aquest dimecres amb origen o destí aquest país, segons dades actualitzades per Aena a les 8 del vespre.

Les cancel·lacions corresponen a 14 vols d’arribada a l’aeroport del Prat i 15 de sortida. La vaga, que ha començat aquest dimecres a les 6 del matí i es preveu que s’allargui fins a les 6 del divendres, també pot afectar els vols que han de travessar l’espai aeri francès.

Aena recomana als passatgers consultar amb la companyia aèria l’estat del vol, per si es produeixen cancel·lacions o retards.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here