Demà 12 d’abril, sobre un recorregut d’uns 14 quilòmetres. Una app gratuïta oferirà l’opció d’anar seguint els detalls de l’activitat a través de dispositius mòbils

La tradicional Caminada De Castell a Castell torna per setè any consecutiu el proper diumenge 12 d’abril.

Les persones interessades a participar-hi es poden inscriure complimentant el formulari en línia que trobaran al web castelldefels.org.

Els organitzadors comuniquen als participants que és molt important seguir les recomanacions i normes de participació.

VII Caminada de Castell a Castell

Lloc de sortida: porta del Castell de Castelldefels.

Hora de sortida: 8:00 h. Cal ser al punt de trobada almenys 15 minuts abans.

Distància del recorregut (anada i tornada): 14 quilòmetres.

Desnivell positiu acumulat: 510 m (+ desnivell negatiu: 510 m.)

Hora de tornada: 15 h (aproximadament).

La caminada és circular: es torna al mateix punt de sortida). Cal portar dinar i aigua per a tot el recorregut, a banda del material llistat a les recomanacions (consultable als webs ressenyats).

Inscripcions obertes a:castelldefels.org/ca/caminada.asp

Guiatge: a càrrec del Centre Excursionista Roca Negra (CERN). Visiti el web del centre:rocanegracastelldefels.blogspot.com

Més informació: El CERN ha obert un blog amb informació sobre l’activitat,castellacastell.blogspot.com.es

El Centre Excursionista Roca Negra convida tothom a gaudir de la natura i el coneixement de l’entorn natural de Castelldefels, amb una ruta que recorre diferents paisatges i ecosistemes típics del Parc del Garraf.


App gratuïta

Com ja va passar l’any passat, els participants en la Caminada poden fer servir una app que, a banda d’ajudar a seguir l’itinerari correcte, proporciona explicacions sobre els punts d’interès més significatius que s’hi troben, app que es pot descarregar gratuïtament.

L’aplicació per a dispositius mòbils dóna accés a la ruta “De Castell a Castell” i també a una altra ruta que discorre íntegrament pel municipi de Castelldefels (“Entre Torres i dunes”), així com a 149 itineraris de natura més que es distribueixen per tot Catalunya.

Les dues rutes de Castelldefels han estat traçades gràcies a la col·laboració desinteressada del Centre Excursionista Roca Negra (CERN). Pot informar-se sobre l’app a naturalocal.net.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here