El nou cicle proposa gaudir del patrimoni local, la natura i la música en entorns singulars

Aquesta setmana es posa en marxa el cicle d’activitats Sounddays .Tots els diumenges, del 12 d’abril al 17 de maig, es proposa a les famílies participar en un taller i, a continuació, assistir a un concert aperitiu. Totes les propostes són gratuïtes i estan vinculades amb la cultura i el medi ambient local.

Sounddays es planteja com una forma de gaudir del patrimoni, la natura i la música de manera relaxada, a prop de casa i en entorns singulars com el Museu Can Barraquer i el Centre d’Interpretació del Riu de la masia Can Julià.

L’ oferta de tallers familiars inclou propostes relacionades amb el riu Llobregat (descobrir el riu, investigar sobre el procés de formació, conèixer la fauna més comuna), el passat romà de Sant Boi (com vestien les dones de l’època, a quins jocs jugaven els nens) i la restauració de peces històriques i arqueològiques.

A la programació musical hi ha els noms d’Enric Montefusco (el líder dels Standstill acompanyat d’un cor i una modesta instrumentació), El Niño de la Hipoteca (autodidacta, àcid, amb sentit de l’humor), Jazzenko (nou talent que fusiona jazz i flamenc), Molsa (duet femení d’elegant pop i soul), Halldor Mar (un islandès que reinterpreta temes del repertori cultural català), Projecte Abgor (una banda de versions amb tocs de jazz)

Sis raons de pes per anar al Sounddays (Blog de Cultura)

Programa

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here