El Pont del Diable explicarà la seva pròpia història a través d’unmapping amb efectes especials. Destaca la celebració dels 40 anys del Premi Vila i l’actuació dels Castellers de Vilafranca. Marc Parrot, Sra. Tomasa i Som in crescendo protagonitzaran l’escena musical

Martorell és llegenda

Amb motiu de la celebració de l’Any internacional de la llum, per primera vegada el Pont del Diable explicarà la seva pròpia història. Dissabte 25 d’abril (21.30h), la llegenda com no s’havia vist mai. Una nova posada en escena basada en la llum i el color: innovadora, fresca, dinàmica i sorprenent. Efectes especials que destruiran i construiran el nostre pont.

40 anys del Premi Vila

La Fira de Primavera obrirà divendres 24 d’abril (20.00h) amb el pregó d’Àlex Susanna, escriptor, poeta i actualment president del Premi Vila de Martorell i director de l’Institut Ramon Llull, als jardins de l’Enrajolada. El Centre Cultural i Recreatiu El Progrés acollirà (21.00h) la gala d’aniversari del 40è Premi Vila de Martorell que conduirà el periodista Toni Puntí, amb la intervenció de la cantant Névoa, que presentarà alguns fados de poesia catalana del seu últim espectacle Entre les pedres i els peixos.

Sra. Tomasa, Marc Parrot i Som in crescendo

En l’àmbit musical, divendres 24 d’abril la 2 de Ca n’Oliveras acollirà la festa-fusió frenètica de Doctor Prats (23.45h), la música llatina, reggae, funk i hip hop dels Sra. Tomasa (01.30h) i Dj Ninhodelosrecados, compositor, cantant i guitarrista de La Pegatina. Marc Parrot presentarà dissabte 25 d’abril (22.15h) al Pont del Diable el seu darrer treball Sortir per la finestra. Som in crescendo, guanyadors de la segona edició del concurs de TV3 Oh Happy Day, actuaran dilluns 27 d’abril (19.00h) a El Progrés. Venda d’entrades anticipades del 13 al 24 d’abril (consultar programa adjunt).

Castellers de Vilafranca a la III Fira de Pont a pont

Dissabte i diumenge el nucli antic acollirà la III Fira de Pont a pont, una mostra de productes amb un ampli ventall d’oferta comercial, cultural i lúdica. Inclourà Fira de la música, Fira del joc i de l’oci familiar, Fira d’Artesania, Fira del bestiar i mostra ramadera amb concurs d’arrossegament. El plat fort serà l’actuació dels Castellers de Vilafranca, diumenge 26 d’abril (12.00h) a la plaça de La Vila de Martorell, per enlairar-se tot dient: Pit i amunt!

II Mostra del Transport

Al recinte firal de Ca n’Oliveras tindrà lloc la II Mostra del Transport amb una exposició de diferents vehicles nous, clàssics i antics, exposició de motos, circuits de motos i de cotxes, exposició de vehicles modificats i tallers divulgatius de reparació. També es podrà gaudir d’una mostra de productes comercials i l’estand institucional de l’Ajuntament, punt d’informació municipal. La inauguració serà dissabte 25 d’abril (12.00h), a càrrec de l’alcalde de Martorell i president de la Diputació de Barcelona, Salvador Esteve.

IV Martocoral, un viatge per la música dels temps

Uns 200 cantaires actuaran diumenge 26 d’abril a El Progrés (18.00h) al IV Martocoral. Tot combinat amb esforç i amistat són la recepta d’un gran resultat col3lectiu que avui es podrà contemplar amb la participació de la Coral Ars Nova, la Corals Ars Nova infantil, la Coral del barri Rosanes, la Coral de l’Escola Municipal de Música, la Coral d’El Progrés, la Coral Harmonia i el Cor Solvay. Amb la col·laboració d’Aula de Teatre.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here