El Consell de les Dones del Baix Llobregat ha fet públic el document de Conclusions del 4t Congrés de les Dones del Baix Llobregat, celebrat a Gavà el 14 i 15 de novembre de 2014

La celebració del 4t Congrés de les Dones va suposar un pas més en el camí de la comarca cap a la plena igualtat entre dones i homes. En un context econòmic i social molt desfavorable, on les polítiques d’igualtat tant en el sector públic com en el privat han patit un fort retrocés, les institucions públiques, liderades pels ens locals, les organitzacions sindicals i patronals, el teixit associatiu i altres grups i persones del Baix Llobregat, van renovar el seu compromís de continuar avançant amb força cap al 100% CIUTADANIA, tal com indicava el lema del Congrés.

Durant els mesos previs al Congrés es van crear espais de reflexió crítica per tota la comarca mitjançant els dotze municipis que van ser subseus, i de diverses entitats i persones que van fer les seves aportacions des dels diferents nivells de participació, d’acord ambls materials de treball elaborats per expertes. El Congrés va ser la plasmació de tot aquest treball, estructurat en dos eixos: les dones com agents de canvi social i com agents de canvi econòmic.

Més de 500 persones van participar en el Congrés aportant coneixements, fent propostes, generant sinergies i compartint reflexions sobre la situació actual i futura de les dones.

Tots aquests treballs són la base de les Conclusions del 4t Congrés de les Dones del Baix Llobregat, que es publiquen amb la voluntat d’ajudar a definir polítiques i a prendre consciència d’on estem i cap a on volem avançar en matèria d’igualtat entre dones i homes.

Conclusions del 4t Congrés de les Dones del Baix Llobregat. AQUÍ

Font: Consell Comarcal del Baix Llobregat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here