El representant del sector celebra que s’han superat “amb diferència” les previsions de sis milions de flors comercialitzades

Barcelona (ACN).- El president del Gremi de Floristes de Catalunya, Lluis Vilagran, ha avançat aquest dijous a la tarda que ja s’han venut un 7% més de roses que l’any anterior amb motiu de la Diada de Sant Jordi.

Vilagran ha destacat que s’han superat “amb diferència” les previsions del Gremi de Floristes, que apuntaven a comercialitzar uns sis milions de roses durant la jornada, al mateix nivell que l’any anterior.

El representant del sector ha destacat com a novetat la varietat de rosa ‘Chocomix’, que a partir d’un bany de cera marró simula una flor de xocolata desfeta i ha celebrat que els clients cada cop opten més per comprar les roses en establiments professionals perquè cerquen un producte “de més qualitat”.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here