La Diputació de Barcelona ha preparat un especial web per celebrar Sant Jordi tant a la Biblioteca Virtual com al portal infantil Gènius, amb un seguit de recomanacions literàries, propostes d’activitats, manualitats per als més petits i altres idees per treure el màxim partit a la jornada

A la Biblioteca Virtual hi ha un llistat de llibres i un recull de cançons ben “literàries”. També s’hi poden trobar propostes d’activitats de la Xarxa de Biblioteques Municipals, una mirada al personatge del drac en el món del cinema, i un especial dedicat al poeta i dramaturg anglès William Shakespeare, nascut el 23 d’abril de 1564.

Al Gènius, els nens i nenes també podran trobar recomanacions literàries per Sant Jordi, els secrets de la llegenda del cavaller i el drac; manualitats, un recull de poesies, i una postal animada per enviar a amics i familiars. A més a més, hi ha un especial dels més prestats, la campanya de foment de la lectura als bibliobusos, les activitats de les biblioteques i avantatges del carnet.

Llibreria de la Diputació de Barcelona

Com cada any, per celebrar la diada de Sant Jordi, la Llibreria de la Diputació surt al carrer per apropar la cultura i el coneixement al ciutadà.

Dijous, a partir de les 9 del matí, podreu remenar els llibres que ofereix enguany la Llibreria de la Diputació a l’estand que hi haurà a Rambla de Catalunya, entre Còrsega i Av. Diagonal, o a la mateixa seu de la Llibreria, a Diagonal, 393.

Com a novetat d’aquest any, hi podreu trobar el llibre Lola Anglada: Memòries 1892-1984, amb el qual la Diputació de Barcelona vol contribuir a ampliar la difusió d’aquesta gran artista que sovint ha estat silenciada i oblidada pel fet de ser dona, artista i catalanista.

Les memòries de Lola Anglada dibuixen una vida, una època i il·lustren tot un segle d’història de Catalunya. I també precisen l’abast del compromís personal d’aquesta polifacètica artista amb una visió del país i de la societat, carregada de modernitat, de progrés, de justícia i d’equitat.

A la Llibreria de la Diputació de Barcelona també trobareu llibres relacionats amb l’Administració pública; aquí podeu consultar-ne una selecció.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here