Avui divendres, 24 d’abril, a partir de les 17 h obrirà les portes la Mostra Comercial i a partir de les 19 h GastroGavà. Demà, dissabte, 25 d’abril s’inaugurarà la Mostra Agrícola al pavelló Jacme March

El recinte firal, de 20.000 metres quadrats de superfície, manté el carrer de Sant Pere com a nexe d’unió dels dos espais centrals: la plaça de Jaume Balmes on s’ubicarà la mostra comercial que obre les portes avui a partir de les 17 h i GastroGavà l’oferta de restauració que obrirà avui 24 d’abril a partir de les 19 hores i el pavelló Jacme March, on demà dissabte s’inaugurarà la Mostra Agrícola.

GastroGavà compartirà espai amb la Mostra Comercial i Artesanal i una part de la Mostra d’Automoció, que també tindrà una segona àrea al carrer de Martí i l’Humà.

Al voltant de la Fira s’organitzaran moltes activitats per a tots els públics com concerts, exhibicions, ballades de sardanes, activitats esportives, castells i gralles.

Entre les activitats organitzades es troba l’exposició de cartells de la Fira, que es podrà visitar al Centre d’Història de la Ciutat i les jornades de portes obertes al Parc Arqueològic i al Refugi Antiaeri de la Rambla.

La Fira d’Espàrrecs està organitzada per l’Ajuntament de Gavà i la Cooperativa Agropecuària de Gavà i enguany té el patrocini de la companyia Roca i Barnasud.Quant a GastroGavà, a més de l’Ajuntament l’organització recau en l’Agrupació de Restauradors de Gavà i en AGT (Associació de Gastronomia i Turisme).

La Fira té una dotació pressupostària de 142.130 euros, cosa que suposa un increment del 19% respecte la passada edició. Aquest increment han tingut lloc a la partida d’activitats, per consolidar GastroGavà, i a la destinada a subvencionar la compra de llavors a la Cooperativa Agropecuària, amb l’objectiu de garantir la continuïtat del conreu de l’espàrrec als camps gavanencs.

L’Alcaldessa, Raquel Sánchez ha fet una visita prèvia aquest matí per comprobar el muntatge dels estands i ha assegurat que “tot plegat va segons les previsions”. Sánchez ha volgut fer una crida a la ciutadania perquè visiti la Fira durant el cap de setmana, “on podran gaudir de l’exposició dels pagesos, del GastroGavà i de la mostra comercial”

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here