Martorell acollirà aquest diumenge l’actuació del castellers de Vilafranca. Serà a les 12 h del migdia a la plaça de la Vila, al crit de “Pit, i amunt!”. La 6a edició del Mercat del Trasto i la ballada de sardanes amb la Cobla Bisbal Jove són dues més de les activitats destacades de l’agenda del dia que, entre d’altres activitats, inclou la cloenda de les 24 hores de lectura de l’obra de Víctor Català i el partit de veterans CF Martorell – RCD Espanyol

A les 12 h del migdia, la plaça de la Vila s’omplirà d’emoció i de color. Serà el color verd de les camises dels castellers de Vilafranca, que oferiran una actuació de les seves al crit de “Pit,i amunt!”.

Mercat del Trasto
Durant tot el matí, el Progrés acull la sisena edició del Mercat del Trasto (compra, venda o intercanvi d’objectes de segona mà). A la tarda, la mateixa pista descoberta del centre recreatiu serà l’escenari de la cloenda del projecte SardaTic amb la ballada de sardanes de la Cobla Bisbal Jove. 

Parti de futbol de veterans
També al matí, a les 11.30 h, tindrà lloc al Complex Esportiu Torrent de Llops, el partit de futbol entre veterans del CF Martorell i el RCD Espanyol, organitzat per la Penya Blanc-i-Blava de Martorell. 

Fira del Bestiar, Mostra Ramadera i Concurs d’Arrossegament
Al llarg del dia continuen la Fira de la Música, la Fira d’Artesania, la Fira del Joc i de l’Oci Familiar, així com la Mostra d’Animals i Tallers Infantils. Al passeig del Quarter tindrà lloc la Fira del Bestiar i també la Mostra Ramadera i el Concurs d’Arrossegament, amb els millors exemplars de cavalls, ponis, rucs i matxos de la contrada i un mercat de carros, guarniments i estris de tota mena. 

El món del pernil ibèric
A Ca n’Oliveras, s’hi farà la segona Mostra del Transport, la Fira Comercial i tot un seguit d’activitats relacionades amb el món del pernil ibèric, conferència i concurs de talladors de pernil. 

Corals, museus, puntes de coixí i Martorellencs pel Món
A la Vila hi haurà també una demostració de puntes de coixí, la Trobada de Martorellencs pel Món, una visita comentada al Museu Municipal Vicenç Ros i la quarta Martocoral, actuació conjunta de la Coral Ars Nova, la Coral Ars Nova infantil, la Coral del Barri de Rosanes, la Coral de l’Escola Municipal de Música, la Coral El Progrés, la Coral Harmonia i el Cor Solvay, a El Progrés. 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here