Després de l’èxit de participació dels darrers anys, el Consorci de Turisme del Baix Llobregat ha posat en marxa la 12a edició de la Primavera Fotogràfica del Baix Llobregat un concurs que té com a principal objectiu el potenciar i difondre els atractius turístics de la comarca

Aquest any sota la temàtica “Un dia extraordinari al Baix Llobregat s’anima als participants a gaudir de la primavera per trobar les millors imatges. El Baix Llobregat és l’escenari perfecte per viure una experiència extraordinària. La primavera convida a gaudir especialment del temps lliure fent escapades a la natura, a les platges, visitant espais culturals únics, fent activitats divertides, i gaudint de magnífics paratges o bé de racons molt especials. El concurs anima als participants a reflectir en una imatge de quina forma es pot gaudir d’un dia extraordinari al Baix Llobregat.

Dues categories per participar: categoria general i categoria Instagram.

Per a participar a la categoria general els interessats han de presentar les fotografies en format digital, tot complimentant el formulari a la web www.turismebaixllobregat.com/concurs abans del 12 de juny de 2015.

Per a participar a la categoria Instagram, la fotografia s’ha de publicar amb el hashtag #primaverabaixllobregat mitjançant un usuari Instagram.

Cada concursant pot enviar un màxim de tres fotografies, i aquestes han de ser fetes en el territori del Baix Llobregat.

El veredicte del jurat es farà públic el dia 25 de juny a la web del Consorci de Turisme del Baix Llobregat www.turismebaixllobregat.com. El jurat escollirà les tres fotografies guanyadores de la categoria general, i les dues fotografies guanyadores de la categoria Instagram.

PREMIS

CATEGORIA GENERAL

1er premi: Una càmera fotogràfica gentilesa de El Corte Inglés, una nit amb esmorzar a un hotel IBIS d’Espanya a escollir, un sopar degustació al restaurant El Mirador de Sant Just, i una entrada familiar a les Coves del Salnitre de Collbató.

2n premi: Una nit amb esmorzar a l’hotel TRYP Barcelona Aeropuerto, una visita amb kit d’autodescoberta als Espais Naturals del Delta del Llobregat, un àpat al restaurant Samaranch Park de Molins de Rei i una entrada familiar a les Coves del Salnitre de Collbató.

3r premi: Una nit amb esmorzar a l’hotel Campanile Cornellà, un àpat al restaurant Asador Alambí de l’hotel Hesperia Sant Just i una entrada al Canal Olímpic de Catalunya.

CATEGORIA ESPECIAL INSTAGRAM

1r premi: Un sopar degustació al restaurant Ona Nuit del Prat de Llobregat, un xec regal de 100€ del Centre Comercial Vilamarina i un circuit a l’spa de l’hotel Barcelona Golf

2n premi: Un circuit termal al balneari urbà Masd Mediterraneo i una visita audioguiada a la Cripta Gaudí de la Colònia Güell.

Les bases completes es poden consultar a www.turismebaixllobregat.com/concurs i al propi Consorci de Turisme del Baix Llobregat per telèfon al 93 685 24 00 ext. 552 o per email a  turisme@elbaixllobregat.cat.

Font: Consell Comarcal del Baix Llobregat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here