Després de l’èxit de les dues primeres edicions del QuintoTapa Cornellà, l’AGT, amb el suport del Consorci per a la promoció i dinamització del Comerç, i la col·laboració de l’Ajuntament de Cornellà, torna a impulsar aquest projecte del 30 d’abril al 24 de maig. Els protagonistes seran els productes de temporada del Parc Agrari del Baix Llobregat

L’Associació de Gastronomia i Turisme del Baix Llobregat (AGT) i el Consorci per a la promoció i dinamització del Comerç a Cornellà, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Cornellà, engeguen la tercera edició del QuintoTapa Cornellà, un model exitòs a El Prat i l’Hospitalet. Enguany participaran 18 bars i restaurants de Cornellà, amb una aposta pel producte fresc i de proximitat del Parc Agrari del Baix Llobregat, amb l’objectiu de dinamitzar i promoure la restauració local i el producte de qualitat autòcton.

La Tapa Km0 pren força a Cornellà
Els bars i restaurants que hi participen tornaran una doble proposta de degustació: la tapa Km0 (de 3 €) i la tapa especialitat de la casa (de 2,5 €) amb un Quinto Moritz.

La ruta torna a dividir Cornellà en dues zones i utilitzant el Tapaport, hi ha diferents premis: el QuintoTapa tindrà novament el Tapaport Or, el Tapaport Argent i un premi per als que facin fotografies amb l’Instagram. També hi haurà premi a la millor tapa popular, i es manté el premi al millor cambrer.

Assessorament gastronòmic per a una tapa de qualitat
L’AGT continua l’aposta pel producte de qualitat i proximitat i extreure d’ells tota la seva qualitat.

Per aquest motiu, l’Associació ofereix als bars i restaurants que hi participen l’assessorament gastronòmic per part d’un xef col·laborador de l’entitat, amb l’objectiu de millorar l’oferta gastronòmica.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here