Una desfilada de moda i el concurs de fotografia #ViulaFira a Instagram, principals novetats de la setzena edició de la cita

La 16a Firesplugues, la fira comercial i industrial d’Esplugues, se celebrarà els dies 9 i 10 de maig a la rambla del Carme. Aquest gran aparador de la diversitat del comerç local de proximitat comptarà enguany amb 79 comerços, empreses i entitats representats. Un 37% d’aquests participants ja hi van ser al 2013.

Restauració i alimentació, moda, estètica, autoescoles, arts gràfiques, òptica, centres veterinaris, salut, idiomes i ensenyament, joieria i automoció són alguns dels sectors que comptaran amb representació a la setzena edició de Firesplugues.

L’objectiu d’aquesta cita biennal, que se celebra des de fa 27 anys, és donar a conèixer a la ciutadania d’Esplugues i als nombrosos visitants de la comarca, en un ambient festiu, la riquesa del comerç local. Així mateix, aquesta trobada comercial permet a les botigues i empreses participants presentar les seves novetats en un context de gran afluència de clientela potencial.

Passarel·la de moda

Per fer la Fira més atractiva al públic, enguany s’ha incorporat com a novetat al programa d’activitats d’animació i dinamització una desfilada de moda, a càrrec de deu botigues de la ciutat. Tindrà lloc la tarda de dissabte, a partir de les 18.30 h, un dels moments de major concentració de visitants, a l’escenari de la plaça Ghandi.

Primer concurs de fotografia a Instagram #ViulaFira

D’altra banda, aquesta setzena edició, Firesplugues fa el salt a les xarxes socials. L’etiqueta #ViulaFira serà clau per seguir al perfil de Twitter de l’Ajuntament (@ajesplugues) tota l’actualitat sobre aquesta gran cita comercial. I per incentivar la implicació activa dels participants, expositors i visitants, s’ha convocat el primer concurs de fotografia a Instagram. Per optar-ne al premi, un sopar per a dues persones a un dels restaurants de la ciutat que han aconseguit l’acreditació AMED, només cal fer-se seguidor del perfil d’Instagram @firesplugues i pujar fotos de la celebració de la Fira amb el hashtag #ViulaFira. El 15 de juny es donarà a conèixer la imatge guanyadora

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here