Donem continuïtat a una subsecció que cada setmana us aproparà a una recomanació d’oci i turisme a la nostra comarca. En col·laboració amb el Consorci de Turisme del Baix Llobregat, també iniciem un sorteig via Twitter. Utilitzant el hashtag #BaixEscapada i explicant-nos o penjant un vídeo o una foto de la teva escapada per el Baix Llobregat, et pots endur un premi cada mes. Aquest mes de maig, sortegem una sortida guiada en bicicleta pel Parc Agrari i el Delta del Llobregat, amb Som Bici

Els dies 8, 9 i 10 de maig Gavà celebra la 25a edició del Festival Internacional de Titelles organitzat per Xarxa d’Especatcles i l’Ajuntament de Gavà

Enguany la programació contarà amb la participació de 17 compayies d’Anglaterra, Brasil, Itàlia, Mali, Uruguai, Espanya i Catalunya i s’hi faran un total de 32 representacions.

Com a pròleg, el Festival s’iniciarà el divendres 8 de maig amb un debat al Casal de la Torre Lluc a partir de les 18.00 hores. Sota el títol “Teatre Infantil, escola, família i noves tecnologies” es reflexionarà entorn de la participació i la implicació i com des del món de la cultura, de l’espectacle, del teatre i de les titelles es pot reflexionar sobre el paper que juguem, que juguen els nens i nenes i el jovent en la seva ciutat i en la societat on conviuen.

El Festival tindrà el seu centre neuràlgic al voltant del parc de la Torre Lluc, on a la part central hi haurà una zona de tallers per tal que els infants i joves puguin fer la seva pròpia titella. Altres escenaris estaran situats a l’aire lliure com ara els tradicionals de la plaça Major i la plaça de la Pagesia. També hi haurà espectacles al Museu, a l’Espai Maragall, el Centre d’Història de la Ciutat, al Casal de Cultura American Lake i al Casal de la Torre Lluc que s’incorpora enguany per primer cop. El Festival és organitzat per l’Ajuntament de Gavà sota la direcció artística de la Fundació Xarxa.

Consulta el Programa del 25è Festival Internacional de Titelles a la web del Consorci de Turisme del Baix Llobregat

I si no et vols esperar a la setmana vinent i vols descobrir més #BaixEscapades per el teu compte, consulta la Guia d’Oci del Consorci de Turisme del Baix Llobregat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here