Aquesta setmana s’han convocat mobilitzacions als centres de treball que EMTE té a Catalunya per manifestar el rebuig dels treballadors i treballadores a l’ERO que ha plantejat la companyia per acomiadar 195 treballadors a tot l’estat, 87 dels quals a Catalunya (37 al Prat de Llobregat, 36 a Barcelona i 14 a Girona

Unes mobilitzacions que compten amb el suport de CCOO d’Indústria de Catalunya, que exigeix a la direcció de l’empresa un pla de futur que garanteixi la continuïtat del projecte industrial.

Demà dimarts, 5 de maig, coincidint amb una reunió de negociació entre empresa i sindicats, els treballadors i treballadores de la planta barcelonina es concentraran a partir de les 14 hores davant l’edifici on tindrà lloc la reunió (c. Viriat, 47, Barcelona).

Així mateix, el dijous 7 de maig s’han convocat dues hores de vaga, de 10 a 12 hores, a tots els centres de treball que EMTE té a Catalunya, una convocatòria que afecta totes les línies d’activitat de l’empresa, a excepció de la de muntatge i manteniment elèctric.

CCOO d’Indústria recorda que aquest és el tercer expedient que planteja l’empresa en els darrers dos anys i que els treballadors ja han hagut d’assumir un important esforç en aquest període, i denuncia que amb aquest expedient l’empresa pretén, bàsicament, eliminar algunes línies de negoci, com són les instal·lacions de protecció contra incendis i l’àrea tècnica d’automatitzacions, entre d’altres ajustos.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here