Actuarà aquest dissabte 9 de maig a l’Auditori de Cornellà, en el marc del 32è Festival d’Art Flamenc de Catalunya

Marina Heredia, natural de Granada i filla de Jaime ‘El Parrón’, porta l’art dins les venes i va començar a cantar de molt joveneta, treballant sense descans des d’aleshores.

Forma part d’aquesta generació de cantaores que manté en el seu cante i en la seva vàlua el cante de tota la vida, el cante dels cantores antics, com Arcàngel, Miguel Poveda o Estrella Morente. Serà a partir de les 22 hores. Més informació i venda d’entrades.

El Festival d’Art Flamenc de Catalunya es desenvolupa durant el mes de maig a Cornellà i arriba a la seva 32ª edició. De fet, l’actuació de Marina Heredia és un dels plats forts d’un certamen que s’inaugura aquest mateix divendres, a la sala Raimon Llort de la biblioteca Central cornellanenca, organitzat per la Coordinadora d’Entitats Flamenques i Andaluses de Cornellà de Llobregat.

La programació ofereix altres actuacions destacades per a les properes setmanes, com la de la vetllada del 16 de maig al’Auditori de Sant Ildefons, amb Montse Cortés i Jesús Méndez, o bé l’espectacle de María Toledo, el 29 de maig també a l’Auditori de Sant Ildefons.

La programació també inclou diverses activitats vinculades a les penyes i entitats flamenques de Cornellà, així com la presentació del llibre ‘El flamenc en la novel·la’, de Javier López.

Consultar la programació del 32è Festival d’Art Flamenc de Catalunya – Cornellà 2015

Font: http://www.queferacornella.cat/

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here