Es preveu que l’alt tribunal es pronunciï al juny sobre el fons de la qüestió

Barcelona (ACN).- El Departament de Territori i Sostenibilitat (TES) ha valorat de forma “molt positiva” la interlocutòria del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC), de data 29 d’abril del 2015, que “avala” que sigui el Govern de la Generalitat qui decideixi com s’executa la resolució de l’OARC sobre el concurs d’Aigües Ter-Llobregat (ATLL).

És per això que TES desisteix d’exercir el seu dret a presentar recurs contra el pronunciament del TSJC.

La interlocutòria, notificada a les parts aquest dimarts, desestima la petició de la Societat General d’Aigües de Barcelona, que demanava al TSJC que l’administració li adjudiqués el contracte de la gestió del servei.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here