Treballadors, veïns i usuaris també reclamen una UCI per a un centre que es troba en un moment “deficitari i penós”

Viladecans (ACN).- Un miler de persones es van concentrar ahir per la tarda a l’Hospital de Viladecans per exigir al Govern que faci “creïble la promesa d’ampliació” del centre; per “recuperar-ne la qualitat assistencial” amb una ampliació del pressupost i per reclamar una UCI.

Aquestes són les tres demandes que van encapçalar el manifest al qual treballadors, usuaris i veïns es van adherir.

“Volem l’ampliació i també un bon hospital ara. Com ens podem creure el futur si el present és deficitari i penós?”, va exclamar la presidenta de la Junta de Personal, Eliana López.

Van participar en la concentració nombrosos representants polítics -recordem que la defensa de l’Hospital de Viladecans ha unit tot l’espectre polític local dels 5 municipis baixllobregatins afectats-, entre els quals l’alcalde de Viladecans Carles Ruiz i l’alcaldessa de Gavà, Raquel Sánchez.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here