La companyia acomiadarà 195 persones, dels quals 87 treballen a Catalunya. Aquests acomiadaments tindran una forta incidència al Baix Llobregat, on desapareixeran 37 llocs de treball

Barcelona (ACN).- Una cinquantena de treballadors d’EMTE es van manifestar ahir davant la seu de la companyia en el mateix moment que els sindicats i empresa estaven tenint una reunió de negociació, per mostrar el seu rebuig a l’ERO.

Es preveu que acomiadaran a 195 treballadors a tot l’estat espanyol, dels quals 87 són de Catalunya: 37 del Prat de Llobregat, 36 de Barcelona i 14 de Girona.

La mobilització va comptar amb el suport de CCOO, que exigeix un pla de futur que garanteixi la continuïtat del projecte industrial i denuncia que es pretén eliminar algunes línies de negoci, com són les instal·lacions de protecció contra incendis i l’àrea tècnica d’automatitzacions.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here