Els altres candidats eren ‘Charlie Hebdo’, Yolanda Álvarez, Jesús Blasco i la Plataforma en Defensa de la Llibertat d’Informació

Barcelona (ACN).- Jordi Évole ha estat guardonat aquest dijous amb el premi José Couso a la Llibertat de Premsa, que atorguen el Col·legi de Periodistes de Galícia, el Club de Premsa del Ferrol i l’Obra Social la Caixa, en record del càmera de Telecinco mort l’any 2003 mentre cobria la Guerra de l’Iraq a causa d’un atac de les tropes dels Estats Units contra l’hotel on s’allotjaven els periodistes.

A més d’Évole, optaven al premi en aquesta onzena edició el setmanari satíric francès ‘Charlie Hebdo’; l’excorresponsal de TVE a l’Orient Mitjà Yolanda Álvarez, el periodista Jesús Blasco de Avellaneda; i la Plataforma en Defensa de la Llibertat d’Informació.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here