SEAT ofereix, a través de la seva Escola d’Aprenents, 74 vacants de Formació Professional de Grau Mitjà (CFGM) per a joves estudiants que desitgin convertir-se en professionals tècnics qualificats, en plantilla de SEAT des del primer dia. El període de preinscripció finalitza el 19 de maig

Aquesta nova convocatòria d’aprenents està destinada a joves d’entre 16 i 20 anys, que volen formar-se com a treballadors i professionals tècnics cursant un Cicle Formatiu de Grau Mitjà a l’Escola d’Aprenents de Seat, mitjançant Formació Dual basada en el model alemany, durant 3 anys amb un total de 4.624 hores de formació.

L’oferta formativa pel curs 2015-2016 contempla les especialitats de Mecanitzat (30 places), Manteniment Electromecànic (30 places) i Electromecànica de Vehicles (14 places). Les pràctiques laborals es fan a les plantes de Martorell, Zona Franca o El Prat de Llobregat amb un contracte laboral d’una durada de tres anys i remuneració. L’ensenyament és gratuït a càrrec de l’empresa.

Per accedir-hi, els futurs aprenents han de tenir el títol de Graduat en educació Secundària o titulació equivalent al formalitzar la matrícula, al mes de juliol. Els joves, que hauran de superar un procés de selecció, han de mostrar motivació per aprendre una professió i flexibilitat i capacitat d’adaptació al treball en equip. La preinscripció s’ha de fer online, a través del Portal de Feina de Seat http://seat.asp.infojobs.net/ i finalitza el 19 de maig.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here