Avui 8 de maig, Sant Joan Despí comença a celebrar la XVIII Trobada Nacional dels Tres Tombs amb un mercat ambientat de pagès amb tallers i activitats per a tota la família

Després de mesos de feina, Sant Joan Despí comença avui, 8 de maig, les activitats de la XVIII Trobada Nacional dels Tres Tombs amb l’obertura, de 17 a 21 hores, d’un mercat ambientat de pagès amb estands decorats amb roba típica de farcells dedicats a la venda de productes artesanals i del camp. Prop d’un cinquantena d’expositors que s’ubicaran al cèntric passeig del Canal –una zona de vianants al barri Centre– que durant el cap de setmana engrescaran a la ciutadania a gaudir d’aquesta Festa, la més important del calendari de Tres Tombs.

La ciutadania podrà comprar, passejar, però també gaudir de tallers; demostracions; d’una granja d’animals; un carrussel antic, i, fins i tot, veure una “desfilada” d’oques (divendres a les 18.30 hores i dissabate a les 13 hores). El mercat restarà obert també dissabte 9 i diumenge 10 de maig, de 10 a 15 h, i de 17 a 21 h.

Això serà només l’aperitiu del que vindrà el cap de setmana. Dissabte es farà la descoberta d’una escultura en homenatge al món de la pagesia (12 h); una cercavila de cavalls i estendards (17 h); l’espectacle Cavalls de Menorca (17 h) i un espectacle hípic a càrrec de Santi Serra (18 h). Diumenge 10 de maig, després d’un esmorzar popular, a les 11.30 h, donarà inici la gran Rua de la XVIII Trobada Nacional dels Tres Tombs que clourà la temporada d’aquest any de les festes dels Tres Tombs que s’han fet a diferents pobles de Catalunya.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here