El Cros Popular que organitza el PELL aquest any contribuirà a prevenir la pobresa energètica. Cada caloria cremada per part dels participants es convertiran en kWh de consum elèctric i de gas de famílies que es troben en aquesta situació límit de pobresa energètica. I també podeu participar en el concurs fotogràfic amb motiu del Cros a Instagram

El Cros Popular del Corpus tindrà lloc el 30 de maig sobre 7 km, que recorren la riba del riu Llobregat i on hi pot participar des del públic familiar a corredors experimentats.

El primer pas per participar en aquesta iniciativa solidària, la primera cursa contra la pobresa energètica que es fa a tot Catalunya, és formalitzar la inscripció. Es pot fer a la recepció del PELL o del Complex Can Mercader i a l’establiment J’Arribu. Les inscripcions són gratuïtes i hi ha servei de Ludoteca gratuït (de 8:30h a 12:30h) per facilitar a les famílies amb nens petits participar en la cursa.

Com es poden aportar kWh?
Participant de la cursa corrent es contribuirà amb 100kWh.
Participant-hi caminant s’estarà aportant 50 kWh.
Inscrivint-se al cross el 12 d’abril durant la Fira de l’Energia Sostenible s’aportarà 100 kWh.
Per cada tweet o foto a l’Instagram amb el hashtag #crossENERGIA s’aportaran 50 kWh, si a més s’hi penja un consell d’estalvi energètic a la llar, s’estaran aportant 50 kWh.
Si després del cross es participa del taller de zumba s’hi sumaran 50kWh més.
Per cada menor que participi a la ludoteca infantil es contribuirà amb 50kWh.

Al final de la jornada es quantificaran els kWh aportats pels participants que l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat transformarà en mesures de prevenció contra la pobresa energètica.

Més informació a la web del PELL
Descarrega el tríptic informatiu

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here