El conseller preveu que la multinacional alemanya anunciarà més inversions per fabricar nous models a la planta catalana

Barcelona (ACN).- El conseller d’Empresa i Ocupació, Felip Puig, ha previst aquest divendres que més de la meitat de la inversió de 4.200 milions d’euros anunciada per Volkswagen a Espanya es concentrarà a la planta de Seat a Martorell.

Després d’un dinar amb representants del sector de l’automòbil, Puig ha celebrat que la inversió de la multinacional alemanya “és una gran notícia” i un “símptoma de confiança” en l’economia catalana que també “serveix per combatre el missatge que Catalunya no capta inversió estrangera”.

El conseller ha destacat que durant els propers mesos Volkswagen anunciarà més inversions destinades a la fabricació de nous models a la fàbrica catalana.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here