Dos equips més de Sant Joan Despí, els sèniors femenins de l’Handbol Sant Joan i del Futbol Club Levante Las Planes, afronten el cap de setmana promocions d’ascens

El Futbol Sala Despí, una nova entitat que enguany ha iniciat el seu periple competitiu a la Tercera Divisió Catalana d’aquest esport, ha assolit l’ascens a Segona Divisió. Al darrer partit de lliga, disputat el passat dissabte 9 de maig, l’equip de J. Ramon Páez va vèncer al poliesportiu Ugalde al Joventut Les Corts per 3-1 materialitzant l’ascens de categoria.

Un ascens històric per aquesta entitat en la seva primera temporada com a tal. El club va néixer amb la voluntat de donar sortida als juvenils que finalitzaven el seu pas per l’Escola de futsal blanc-blava de Sant Joan Despí i que havien de cercar clubs sèniors d’altres poblacions per a continuar practicant el seu esport.

Altres dos equips de la ciutat esperen també assolir l’ascens

D’altra banda, el primer equip femení del FC Levante Las Planas, campió del seu grup de la Segona División Nacional afronta la promoció per pujar a la màxima divisió. La primera eliminatòria ha deparat un rival llunyà, la UD Granadilla Tenerife Sur.

L’anada serà el 17 de maig a Tenerife i la tornada una setmana després a les Planes. Per últim, l’equip sènior femení de l’Handbol Sant Joan Despí s’ha proclamat campió de la Lliga Catalana, màxima categoria catalana, i jugarà la fase d’ascens a Divisió d’Honor Plata femenina, la segona categoria estatal, del 15 al 17 de maig al municipi castellonenc d’Almassora.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here