La candidata de CiU, Rosa Maria Martí, va cridar ahir al vespre en un acte del que va participar Arture Mas, a fer de Sant Feliu una ciutat exemplar a tot el país. També va demanar el vot assegurant que la seva és l’única candidatura que aplega el compromís amb el moment polític que viu Catalunya i la feina ben feta a nivell de ciutat

L’alcaldable convergent va reivindicar la feina feta a l’Ajuntament de Sant Feliu, on donen suport a ICV-EUiA, però va assegurar que «estan preparats per fer el salt a l’alcaldia». Va presumir d’eficiència en la gestió dels comptes públics i d’haver reduït l’endeutament de l’Ajuntament d’un 75% a un 40%».

Martí va apostar per promoure l’ocupació, finançant amb subvencionant els emprenedors i les petites empreses i va presentar el seu suport a les associacions i entitats de la ciutat, així com noves mesures urbanístiques.

Rosa Maria Martí va reivindicar, a més, que CiU parla «de qüestions a llarg termini». En aquest sentit, va assegurar ser la candidatura que, «a més de fer una gestió més competent», tindrà més compromís pel procés polític que viu Catalunya.

En aquesta línia, Artur Mas va assegurar que «el més important és la gestió de cada municipi, però que en un segon terme cal tenir en compte que alguns partits acompanyaran el país en el procés d’independència, i altres hi el frenaran».

La candidata va acabar afegint que «no només hem de participar, sinó que hem de ser un referent».

El to de la campanya

Mas va aprofitar l’acte per criticar les expressions utilitzades per alguns partits durant la campanya. Malgrat afirmar que «la crítica és bona, inclús necessària, en campanya i sempre», va lamentar que «forces que volen ser noves utilitzin l’insult i la violència verbal en el debat públic», i ho va relacionar amb els episodis de violència patits per un candidat de CiU a Barcelona i una d’ICV-EUiA a Rubí.

El president va citar Desmond Tutu: «no aixequis la veu, millora els teus arguments», en una clara referència a Pablo Iglesias. “Alguns venien aquí aixecant la bandera del que és nou i abans de sentir una sola proposta, el que sentíem eren insults directes i no només insults, sinó menysteniments i manca de respecte”, va apuntar fent referència al míting d’Iglesias amb Ada Colau a Barcelona.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here