Se celebrarà al Prat entre els dies 18 i 23 de maig

L’Ajuntament del Prat de Llobregat organitza una nova edició de la Setmana de l’Economia Social i Cooperativa, en el marc de les seves actuacions com a Municipi Cooperatiu.

Del 18 al 23 de maig, el Centre de Promoció Econòmica ha programat un seguit de tallers, conferències i trobades que tenen per objectiu difondre els valors cooperatius i l’emprenedoria social i facilitar la intercooperació entre les empreses i entitats del sector. 

Entre les activitats previstes, cal destacar els dos tallers dedicats a l’economia del bé comú i a les monedes socials i solidàries. Tanbé se celebrarà la primera trobada de cooperatives “La cooperació fa la força”, que tindrà continuïtat en altres sessions durant els propers mesos.

Finalment, es presentarà, de la mà de la Federació de Cooperatives de Treball, el Programa d’activitats anual de la xarxa Municipis Cooperatius del Baix Llobregat i el Projecte RIS3 Baix Llobregat, en l’apartat d’emprenedoria social.

La Setmana clourà amb la VII Festa Fira del Cooperativisme del Prat, que organitza la Cooperativa Obrera de Viviendas del nostre municipi, i que se celebrarà el dissabte 23 de maig.

A través del següent enllaç podeu accedir a un dossier amb informació àmplia sobre la Setmana de l’Economia Social i Cooperativa.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here