La Pineda de Castelldefels és l’única platja del Baix Llobregat distingida amb Bandera Blava per a la temporada 2015. El distintiu valora el compliment de paràmetres ambientals així com la qualitat de l’aigua, l’accessibilitat a la platja, la neteja, la sanitat, la seguretat, la informació ambiental que es dóna als usuaris o el respecte a la legislació. El Centre d’Activitats Mediambientals de Cal Ganxo ha renovat un any més el distintiu blau de qualitat

La Fundación Europea de Educación Ambiental (FEE) i la Asociación de Educación Ambiental y del Consumidor (ADEAC) han fet públics aquest 14 de maig els resultats de Bandera Blava 2015 a les platges espanyoles, un certificat de qualitat que valora el compliment de paràmetres ambientals així com la qualitat de l’aigua, l’accessibilitat a la platja, la neteja, la sanitat, la seguretat, la informació ambiental que es dóna als usuaris o el respecte a la legislació.

Segons aquests resultats publicats per a la temporada 2015, la FEE-ADEAC ha atorgat la Bandera Blava a la Platja de La Pineda de Castelldefels, el tram comprés entre els carrers 9bis i 22. A més, tal i com reflecteixen aquests resultats, el Centre d’Activitats Mediambientals de Cal Ganxo continuarà sent Centre Blau, ja que la FEE-ADEAC ha decidit renovar el distintiu blau a l’equipament de Castelldefels.

La platja de La Pineda es converteix així en l’única platja del Baix Llobregat distingida amb Bandera Blava degut a que la platja de Gavà Mar ha perdut la seva per a la temporada 2015.

Pel que fa al litoral barceloní més proper respecte a la temporada 2014, Barcelona perd cinc banderes de les vuit que ostentava. Concretament perd les de Bogatell, Nova Icària, Barceloneta, Somorrostro, i Sant Sebastià i Sant Miquel, i en manté les de Llevant, Mar Bella i Nova Marbella.

Badalona també en suma tres banderes blaves ja que manté les de Cristall i Del Coco i guanya la Dels Pescadors; El Masnou compta amb dues banderes aquesta temporada ja que ha guanyat les de Ocata i El Masnou; Vilanova manté les tres que en tenia, Ribes-Roges, Ibersol i Sant Gervasi; i Cubelles perd la de Mota de Sant Pere i manté la de Llarga.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here