‘La plaça del diamant’ es representa aquest divendres a la Sala Ramon Romagosa (21:00h) en forma de monòleg, es tracta de la nova adaptació de Joan Ollé de l’obra de Mercè Rodoreda, que interpreta Lolita Flores. L’obra està dins de la programació Cornellà Escena, que organitza l’Ajuntament de Cornellà. Les entrades es troben exhaurides

‘La plaça del diamant’ narra la història de Natàlia “La Colometa” una noia que se sent perduda en el món. Òrfena de mare, veurà partir i morir als seus éssers estimats, passarà gana i misèria i es veurà moltes vegades incapaç de tirar endavant els seus fills.

Lolita Flores interpreta amb la seva característica força en els escenaris, aquest dur monòleg interior, costumista i punyent ple de simbolismes. Un viatge a la Barcelona de la postguerra i la dura vida dels seus habitants.

Cornellà Escena és la programació de teatre, música i dansa de l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat. L’objectiu és definir un programa ampli, de qualitat i amb propostes per a totes les edats, a preus assequibles. Es desenvolupa a la sala Ramon Romagosa del Patronat Cultural i Recreatiu.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here