Uns 80 establiments van participar a la fira comercial i industrial d’Esplugues

El bon temps va acompanyar, el cap de setmana del 9 i 10 de maig, la celebració de la 16a Firesplugues i va ajudar a omplir de gom a gom, durant dos dies, la rambla del Carme. Els 79 comerços, empreses i entitats que van mostrar al públic els seus productes, activitats, novetats i ofertes van valorar molt positivament (amb un 8,24 de nota mitjana) aquesta nova edició d’aquesta cita biennal. A l’èxit de la trobada, a més, va contribuir la principal novetat de la programació complementària d’enguany: la passarel·la de moda organitzada per 13 botigues de la ciutat.

D’altra banda, la Unió de Botiguers i Comerciants (UBE) i la Xarxa de Dones Emprenedores d’Esplugues també hi van col·laborar amb un concert vermut a càrrec d’Héroes de Leyenda (grup tribut d’Héroes del Silencio) i un taller de networking per a participants en la fira impartit per la experta en comunicació Maden Castillo, respectivament.

Així mateix, aquesta edició de Firesplugues va estar molt present a les xarxes socials a través del hashtag #ViulaFira: a Twitter i a Instagram, on es va convocar un concurs de fotos el guanyador o guanyadora del qual es donarà a conèixer el 15 de juny.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here