Coincidint amb la celebració, aquest cap de setmana, de les Festes de Primavera a Esplugues, que inclouen la Nit Esotèrica i la Nit dels Museus, dissabte 16 de maig, i la Festa de les Rodes, diumenge 17, entre altres activitats, s’ha organitzat la primera edició de Tapes de Primavera

L’objectiu d’aquesta iniciativa és implicar els establiments de restauració de la ciutat en la celebració i difondre la seva oferta gastronòmica. Així, els dies 15, 16 i 17 de maig, un total de 44 bars i restaurants dels diferents barris d’Esplugues oferiran a la clientela una tapa i una beguda al preu d’1,90 euros.

A l’enllaç següent podeu consultar els establiments participants i la tapa que han elaborat per a l’ocasió:

Guia Tapes de Primavera

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here