Gavà se suma a la celebració del Dia Internacional dels Museus amb jornada de portes a les instal·lacions del Parc Arqueològic i al Museu

La ciutat se suma aquest diumenge a la commemoració del Dia Internacional dels Museus 2015 on tothom qui ho vulgui podrà accedir al Parc Arqueològic per conèixer les mines en galeria més antigues d’Europa a través de la magnífica instal·lació museogràfica, audiovisuals i la visita a la mina reproduïda.Un recorregut accessible y una visita pensada per a tots els públics.

D’altra banda també diumenge s’ha programat una nova visita guiada al Castell d’Eramprunyà a través de la qual es podrà descobrir el resultat de les darreres actuacions de consolidació i recerca realitzades. La visita serà a càrrec dels tècnics del Servei de Patrimoni Arquitectònic Local de la Diputació de Barcelona. La inscripció, tot i ser gratuïta, s’ha de fer trucant al Museu de Gavà ,93 263 96 10.

El punt de trobada és davant l’ermita de Bruguers (carretera de Gavà a Begues, km. 4,6, 08850 Gavà). Pujada a peu des de l’ermita de Bruguers. Donada la dificultat de la pujada, es recomana portar calçat còmode i aigua.

 

Font: elBruguers.cat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here