Amb motiu del Dia Internacional dels Museus, que se celebra el 18 de Maig, els tres museus de Cornellà han decidit sumar-se a la celebració programant jornades de portes obertes i activitats durant el cap de setmana

El Museu Palau Mercader obre les seves portes de la planta noble demà diumenge 17 de maig, d’11:30 a 13:30h, per convidar a tothom a passejar per les seves sales. Durant la visita s’atendran totes les preguntes que facin els assistents sobre la història del Palau, la dels personatges que hi van viure i treballar, o sobre les col·leccions. I aquells que ja coneixen el museu, podran descobrir alguns detalls que habitualment no hi ha temps d’explicar en les visites guiades.

Per la seva banda el Museu de les Matemàtiques han preparat una sessió d’astronomia diürna també per demà diumenge de 10 a 14h, amb la que es pretén ajudar a entendre la variació de la durada del dia i la nit en diferents latituds, les estacions i el recorregut aparent del Sol i les ombres. Ho faran amb dues esferes gegants. I a més, també es podran observar les taques, protuberàncies i filaments del sol amb dos telescopis. Una bona oportunitat per conèixer una mica millor com funciona la principal estrella del sistema solar. Per participar en aquesta activitat cal reservar abans.

I per últim, el Museu de les Aigües obre les seves instal·lacions al públic avui dissabte 16 de maig 19 a 1:00h, i ofereix visites comentades al Museu que inclouran, de forma exclusiva, la visita al Refugi Antiaeri de la Guerra Civil situat a la Central de Cornellà. A més, a les 20h, hi haurà un concert a càrrec de la violinista Sara Cubars.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here