Des d’ahir ja està en marxa la iniciativa promoguda pel Gremi d’Hostaleria que permet viatjar per la gastronomia de Castelldefels a un preu tancat de 25 euros. Aquest any el Passaport compta amb una app per a mòbils per comoditat dels usuaris

Aquest divendres, 15 de maig, es va posar en marxa la cinquena edició del Passaport Gastronòmic Gourmet 2015, una iniciativa promoguda pel Gremi d’Hostaleria de Castelldefels i Baix Llobregat, que permet viatjar per la gastronomia que ofereixen diferents restaurants de Castelldefels, amb un menú tancat de 25 euros.

El president del Gremi d’Hostaleria de Castelldefels, Manuel Ángel Ortiz Chumillas, assegura que “l’hostaleria a la nostra ciutat és la indústria més important, quantitativament i qualitativament, amb més de 500 establiments, en restaurants, hotels, bars, apartaments hotelers, xiringuitos, sales d’oci, fleca, gelateria, locals amb serveis de menjar elaborat, proveïdors i una excel·lent Escola d’Hostaleria”.

Per això, ja es troba en marxa el Passaport Gastronòmic “Gourmet”, perquè els comensals viatgen pels restaurants de la ciutat i la comarca amb un menú tancat, i amb tot inclòs, per 25 €. Cada local especifica la seva oferta i els visitants han de segellar el Passaport, realitzant reserva prèvia. És el cinquè any consecutiu que s’efectua aquest itinerari, amb molt d’èxit entre els paladars més exigents i amb un bon nivell de satisfacció entre els restauradors.

Des de fa 38 anys, el Gremi és un dels pilars del teixit associatiu de Castelldefels amb un programa d’activitats anuals cada vegada més atractiu i que ha consolidat el seu lideratge conjuntament amb la Confraria Gastronòmica, l’Ajuntament, l’Escola d’Hostaleria, el Consell Comarcal , Pimec, Associació d’Oci Nocturn, Agència de Salut Pública de Catalunya, la FIHR i la suma de tots els nostres agremiats.

“Castelldefels és la Capital Gastronòmica del Baix Llobregat, i com a novetat hem implantat per als telèfons mòbils una APP per comoditat dels usuaris, en la línia d’anar buscant contínuament fórmules per estimular el desenvolupament dels millors fogons del seu municipi, amb la col·laboració l’Ajuntament de Castelldefels, el patrocini de SOLBAR, serveis per a l’hostaleria, i Cervesa Estrella Damm, amb la coordinació del diari local La Voz i l’organització del Gremi d’Hostaleria de Castelldefels i el Baix Llobregat”, explica Ortiz.

El president de Gremi ha volgut també felicitar als establiments participants per la feina feta i convida a tot el públic a emprendre “el camí de les millors sensacions culinàries”.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here