Gran part de la producció de la planta del Baix Llobregat es destina a vehicles de la marca Seat

Sant Andreu de la Barca (ACN).- L’empresa francesa Faurecia ha invertit 1,2 MEUR en un nou centre productiu amb una innovadora línia de pintura de recanvis que li ha permès multiplicar per quatre la producció a la planta de Sant Andreu de la Barca, passant de 300 a 1.200 peces de recanvi per a para-xocs cada dia.

L’activitat principal de la planta és la producció de para-xocs en sèrie, en fabrica uns 2.400 cada dia, però la línia de fabricació de recanvis permet a Faurecia afegir volum de producció a la fàbrica. La majoria de les peces que produeix la planta del Baix Llobregat es destinen a cotxes de la marca Seat, principal client de la planta amb el 85% de la seva facturació, però Faurecia també treballa per a Nissan i Ford.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here