Els cursos tindran lloc al Citilab, del 6 al 10 de juliol de 2015

Per vuitè any consecutiu, el Centre d’Informació i Recursos per a les Dones (CIRD) de l’Ajuntament de Cornellà i el Gabinet de Projectes Institucionals de la Universitat de Barcelona (UB), organitzen la Universitat d’estiu de les Dones (UED), un curs universitari d’estiu que té per objectiu oferir una formació alternativa en matèria d’igualtat de gènere que permeti actualitzar coneixements, intercanviar informació i opinions i analitzar, des de la perspectiva de gènere, temes d’actualitat que no sempre es tracten al llarg del curs acadèmic.

Les inscripcions són obertes des del dilluns 18 de maig, fins a completar places o una setmana abans d’iniciar-se cada curs, que s’impartiran del 6 al 10 de juliol al Citilab. Els quatre cursos que s’ofereixen aquest any són:

  • L’altra història: les dones a la II Guerra Mundial
  • L’economia del bé comú i les dones: la contribució dels feminismes a les economies socials, col·laboratives i solidàries
  • Les dones a la Bíblia: l’Antic Testament
  • Mujeres artistas del siglo XX: desde las primeras vanguardias al arte contemporáneo

Els cursos d’Els Juliols estan oberts a tothom. Per poder participar-hi no cal complir cap requisit. Poden ser reconeguts com a crèdits de lliure elecció, crèdits ECTS o crèdits de formació docent per al professorat funcionari. Per inscriure-s’hi, cal adreçar-se al Centre d’Informació i Recursos per a les Dones (CIRD), al telèfon 93 474 28 41, el correu ladona@aj-cornella.cat, o a la web www.ub.edu/estiudones

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here