Bosch,  ha volgut així enviar un missatge al dirigent d’ERC i candidat a la reelecció com a alcalde de Sant Vicenç dels Horts,  davant les declaracions del republicà al míting de diumenge, on va declarar que ERC era hereva del PSUC dels anys 70. “Junqueras no té cap dret a utilitzar el nom del PSUC”, ha sentenciat Bosch

Jaume Bosch, diputat d’ICV de Sant Feliu de Llobregat, que tanca la candidatura d’ICV-EUIA a la seva ciutat, i i militant del PSUC des de fa més de quaranta anys, ha advertit al líder d’ERC, i alcalde de Sant Vicenç dels Horts, Oriol Junqueras que no té cap dret a proclamar-se hereu del PSUC com va fer diumenge.

Bosch recorda a Junqueras que el PSUC, sempre va coincidir amb CIU en la defensa dels drets nacionals, com en el cas de la lluita contra la LOAPA o en l’impuls a la immersió lingüística o a TV3,  sense que això impliqués votar mai a favor de pressupostos antisocials o mesures conservadores impulsades pels Governs de CIU, com sí que està fent ERC cada dia al Parlament.

Bosch també ha recordat que el PSUC mai no va votar un alcalde de CIU a Barcelona, com sembla que està disposat a fer ERC, i que sempre va apostar per majories d’esquerres a la capital de Catalunya.

“Si volen semblar-se al PSUC”, ha afegit,  “el que haurien de fer és donar suport a Ada Colau”. I ha demanat a ERC que es fixi a quina llista donen suport persones que en el seu moment varen ser fonamentals dins el PSUC, com Josep Fontana, que tanca la llista de Barcelona en Comú.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here